همیشه مسافر
مارس 18, 2021
وادی اول و تاثیر آن روی من
مارس 30, 2021

بسم الله الرحمن الرحیم

گذر از خط پایان؛

انسان با کسب نیروهای الهی و پی بردن به عظمت کل هستی و نیستی به چیزهایی می رسد که اگر تمام عالم را طی نماید بدون اذن خداوند نمی تواند به آن برسد! سپاس بر خداوند متعال که درخت خاندان داود را، که مشرکان قطع نمودند، جوانه های تازه بخشید! اما جوانه ای از دل زمین بیرون آمد! بلی، از ریشه آن، درخت قطع شده، شاخه هایی تازه رویید و روح خداوند بر آن شاخه ها دمیده شد. یعنی روح حکمت، علم و شناخت از خداوند است اطاعت از او رسیدن به حال خوش است.کتاب رهایی از منطقه 19 درجه بالایی آتش (ص 216)

اتفاقی که در تاریخ 92/1/1 برای آقای محمد داودی، کارشناس روانشناسی افتاد یعنی رهایی ایشان و پیدایش متدB.M.T، رخداد بسیار عظیمی بود که اهمیت این موضوع در آن زمان برای خود آقای داودی هم قابل‌درک نبود؛ همان‌گونه که اکنون نیز برای بسیاری هنوز این اهمیت قابل‌درک نیست. مطمئناً در آینده ارزش این روز، این متد و این مرد را همگان خواهند دانست؛ ناگفته نماند از یکم فروردین ماه تاکنون افراد زیادی در مقوله انواع دخانیات (سیگار، قلیان) و اعتیاد به درمان رسیده‌اند که از ابتدای خلقت بشر حتی یک مورد درمان قطعی در این مورد گزارش نشده است. پس شخصاً وظیفه و مأموریت دارم به بهترین شکل ممکن و با نهایت کیفیت این رویدادها را ثبت نمایم.

جنا ب آقای داودی در مورد اهمیت قدرشناسی و حرمتِ استاد بسیار سخن گفته‌اند؛ و این کار را هم ‌ردیف شکر گذاری و شناخت پروردگار قرار می‌دهند و این‌گونه اهمیت والای احترام به استاد را بیان می‌کنند: “احترام، حرمت و محبت بایستی به‌ صورت عملی نمایان شود نه فقط با گفتار”. یعنی با عملکرد صحیح و حرکت در مسیری که استاد نشان می‌دهد. تشکر و قدردانی باید به‌ صورت مادی و معنوی نیز باشد؛ هرچند این کار کوچک‌ترین تأثیری در هدف و عشق استاد به جهت آموزگاری ندارد.

در سوره علق (اولین سوره‌ای که در غار حرا به پیامبر اکرم (ص) نازل گشت) خداوند بلندمرتبه و عظیم می‌فرماید:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

أقْرَا بِاسْمِ رَبِّكَ الذي خَلَقْ

خَلَقَ الاِنْسَانَ مِنْ عَلَقْ

أقْرَا وَ رَبُّكَ الْاَكرَمْ

الّذي عَلَّمَ بِالقلَمْ

كِلٌا اِنَّ الاِنسَانَ لَيَطْغَي

أنْ رَآهَ وستَغْنَي

بنام خداوند بخشنده مهربان

بخوان بنام پروردگارت که آفرید

انسان را از علق (خون بسته)

بخوان و پروردگار تو بخشنده‌ترین است

همان کسی که به‌وسیله قلم آموخت

آنچه را انسان نمی‌دانست

حقا که انسان سرکشی می‌کند

همین‌که خود را بی‌نیاز پندارد

پس می‌بینیم که خالق تمام هست و نیست، خود را معلم و استاد انسان معرفی می‌کند و بیش از این در مقام استاد نمی‌توان چیزی گفت؛ البته در سوره القلم نیز خداوند به قلم و آنچه می‌نویسد سوگند یاد می‌کند که باز حاکی از اهمیت آموزش و تربیت و تدریس است.

برای کسی پوشیده نیست که بعثت هر پیامبری حادثه‌ای بسیار عظیم در جهان و تأثیرگذار در سرنوشت تمام انسان‌های جهان می‌باشد. حضرت عیسی مسیح پیامبری بود که از روز تولد به پیامبری مبعوث گشته بود و یکی از مهم‌ترین اتفاقات تاریخ بشریت و برای رهایی انسان‌ها از اهریمن محسوب می‌شود. آقای داودی برای راهنمایی و رهایی بخشی انسان‌ها از دام شیطان و مواد مخدر و… می‌باشند که ارزش و اعتبار این موضوع امروزه برای هیچ مصرف‌کننده مواد مخدر و خانواده‌ای که با اعتیاد درگیر است و نیز تمام جامعه بشری پوشیده و مستور نیست.

این رسالتی عظیم است برای ریشه‌کَن کردن بلای خانمان‌سوز اعتیاد؛ البته لغت خانمان‌سوز تنها برای کسانی به‌واقع ملموس و محسوس می‌باشد که با این بیماری دست‌وپنجه نرم کرده‌اند. مثلث بیماری شامل سه ضلع: بیماری، دوره نقاهت و سپس بهبودی می‌باشد و رایج‌ترین اشتباه در بین رهجویان این است که به‌محض قطع مصرف و دوره درمان و شروع دوره نقاهت، جمعیت نور را ترک می‌نمایند و همین امر موجب برگشت بیماری می‌شود. با یک‌لحظه بی‌احتیاطی که موجب شکسته شدن استخوان قسمتی از بدن می‌شود، پس از گذشت یک یا دو ماه دوره درمان یا آتل‌بندی (بسته به نوع و شدت شکستگی)، شکستگی جوش می‌خورد؛ اما برای بهبودی کامل و سپری شدن دوره نقاهت حداقل یک سال باید مواظبت کرد تا جوش خوردگی محل به‌طور کامل انجام شود.

حال چگونه می‌توان متصور شد که بیماری اعتیاد و سال‌ها تخریب فرد مصرف‌کننده به‌سرعت و با سپری شدن دوره درمان و مصرف دارو التیام یابد؟! یعنی بدون رعایت دوره نقاهت. برای عبور از دوره بیماری به دوره نقاهت نیاز است و پس از گذراندن دوره نقاهت، بهبودی حاصل می‌گردد و سپس شخص می‌تواند ترخیص شود که در کتاب 19 درجه به این موضوع اهمیت ویژه ای پرداخته شده است.  این امر در مورد تمام بیماری‌ها حتی یک سرماخوردگی ساده نیز صدق می‌کند. کشورهای توسعه‌یافته مانند آمریکا برای فروش هرچه بیشترِ محصولات کارخانه‌های داروسازی خود بسیاری از بیماری‌ها را در مرحله بیماری نگه می‌دارند؛ در زمینهٔ اعتیاد به مواد مخدر، داروهایی مثل متادون که بنام داروهای نگه‌دارنده شهرت دارند خود به ‌نوعی یکی از انواع خطرناک مواد مخدر هستند. داروهای شیمی‌درمانی و سایر داروهایی که هیچ نوع بهبودی از مصرف آن‌ها حاصل نمی‌شود و فقط پیشرفت بیماری را متوقف یا کند می‌کنند نیز از این جمله‌اند.

تمام بیماری‌ها راه‌حل و درمان خود را دارند؛ ولی انسان با در پیش گرفتن مسیر اشتباه به درمان آن نرسیده است. مصرف‌گرایی جوامع امروزی سبب بروز این معضل گشته و این قضیه علاوه بر دارو، در مواد غذایی مانند نوشابه نیز مشاهده می‌شود. در سال 1886 میلادی یک داروساز آتلانتایی با ترکیب کوکا با کولا اولین نوشابه را تولید کرد که البته در ظروف بسیار کوچک و برای مصارف دارویی و در داروخانه‌ها توزیع می‌شد. با گذشت زمان این نوشیدنی بسیار مضر، با تبلیغات گسترده به سر سفره‌های مردم کشیده شد و رفته‌رفته در بطری‌های بزرگ‌تر و حتی 2 لیتری به بازار عرضه شد. این مسئله در بسیاری از موادی که امروزه به پرمصرف‌ترین مایحتاج مردم بدل شده، به چشم می‌خورد؛ مانند روغن‌های نباتی که به‌تنهایی بخش اعظمی از بیماری‌های قلبی عروقی، سرطانی و اضافه‌وزن و فشارخون را ایجاد می‌نمایند.

تهیه و تنظیم: مسافر پژمان دانشجوی پزشکی

مورخ: 1400/1/9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *